>> H O M E
>> V O O R S T E L L I N G
>> D I E N S T E N
>> T E A M
>> T A R I E V E N
>> N I E U W S
>> C O N T A C T
Van Hoorebeke BVBA

      Van Hoorebeke Advocaten is een middelgroot kantoor gevestigd aan de Coupure te Gent.

      Van Hoorebeke Advocaten verleent bijstand inzake Belgisch en Europees recht en heeft een diepgaande expertise in alle juridische materies die relevant zijn voor de bedrijfswereld. Naast een belangrijk aantal sterke lokale ondernemingen, behoren tevens enkele internationaal georiŽnteerde bedrijven en groepen tot het clientŤle. Sinds 1990 vertegenwoordigt het kantoor ook diverse overheidsinstanties in geschillen inzake overheidsopdrachten.

      De cliŽnten mogen rekenen op een kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening, hetgeen wordt gegarandeerd door de kennis, flexibiliteit en ondernemingszin van de advocaten, die elk gespecialiseerd zijn in ťťn of meerdere domeinen van het recht.

      Van Hoorebeke Advocaten volgt alle ontwikkelingen in het nationaal en internationaal recht op de voet. Daarenboven zijn de advocaten goed vertrouwd met de omgeving waarin de cliŽnten actief zijn. Deze eigenschappen laten het kantoor toe om steeds in het belang van de cliŽnt te handelen en maatwerk af te leveren. Met de cliŽnten wordt een kwalitatieve en duurzame band opgebouwd, op basis van een nauwe betrokkenheid. De advocaten verlenen hun diensten zowel in het Nederlands, het Frans als in het Engels.

      Juridisch complexe dossiers worden door meerdere advocaten vanuit hun specialisatie in teamverband behandeld. Waar nodig - en steeds in voorafgaand overleg met de cliŽnt - wordt beroep gedaan op een buitenlands advocatenkantoor. Eveneens werkt het kantoor samen met gekwalificeerde consultants, waaronder accountants en ingenieurs.

Van Hoorebeke BVBA